Njoftim

Njoftim

Të nderuar maturantë,
Sipas vendimit të Bordit të Administrimit , Datë 30.3.2017  tarifat  vjetore  për të te gjitha programet e studimit ,  të ciklit Bachelor dhe Master do të jetë 980 Euro.
Nxitoni te aplikoni pranë Kolegjit Universitar Qiriazi!!!!
Cel: 0682933843; 0672000874; 0696075510.
Email: sekretaria@qiriazi.edu.al; info@qiriazi.edu.al;
Adresa:Kodër Kamëz,Pranë UBT-së. Tiranë.