Datat e Provimeve të Vjeshtës 2017

Datat e Provimeve të Vjeshtës 2017

Provimet e Vjeshtes FE dhe FD 2017 (1)-1

Provimet e Vjeshtes FE dhe FD 2017 (1)-3

 

Provimet e Vjeshtes FE dhe FD 2017 (1)-2