VAZHDOJNË RREGJISTRIMET!

VAZHDOJNË RREGJISTRIMET!

I nderuar Maturant!

Nëse, Ju në Raundin e Parë dhe në Raundin e Dytë,  nuk keni aplikuar, nuk jeni shpallur fitues ose nuk keni arritur të rregjistroheni, Ju duhet të paraqiteni në datat 16-20 Tetor, pranë Kolegjit Universitar “Qiriazi”, për të materializuar kërkesën Tuaj.

Kolegji Universitar “Qiriazi”, me dy njësi kryesore, Fakultetin e Ekonomisë dhe Fakultetin e Drejtësisë, ju ofron mundësin e fundit për mos të humbur vitin akademik 2017-2018. 

Kolegji Universitar “Qiriazi” me programe studimi të akredituara dhe me një eksperiencë 10 vjecare në arsimin e lartë, është i vendosur në qendër të Kampusit të Univeristetit Bujqësor, me godinën e Saj historike, me infrastrukturë dhe ambjente të standarteve të larta, me staf akademik me tituj e grada shkencore. 

  • Programi i Sudimit “Menaxhim Biznesi”
  • Programi i Sudimit “Drejtues Finance”
  • Programi i Sudimit “E Drejtë Biznesi”

Tarifa e Studimit, për vitin akademik 2017-2018,  do jetë vetëm 980 Euro.

Për më shumë informacion, Jeni të mirëpritur që të vizitoni ambjentet e Këtij Universitetit, për të qartësuar vizionet Tuaja, për të vlersuar ofertën tonë, për të parë avantazhet  krahasuese, si  dhe për të materializuar kërkesën Tuaj.

Paraprakisht, mund të shprehni në rrugë elektronike interesimin Tuaj ose të na dërgoni të skanuar dokumentacionin e nevojshëm, për rregjistrim. 

Kontaktoni:    Cel: 0696075510; 0672000874; 0696939332.

                       Email: sekretaria@qiriazi.edu.alinfo@qiriazi.edu.al

Vizitoni:         Website: www.qiriazi.edu.al;  

Adresa:  

Kolegji Universitar “Qiriazi”,

pranë U.B.T

Kodër Kamëz, Tiranë