Thirrje për konferencë : “Problemet dhe sfidat e transformimit të shoqërisë shqiptare drejt standarteve të Bashkimit Europian”

Thirrje për konferencë : “Problemet dhe sfidat e transformimit të shoqërisë shqiptare drejt standarteve të Bashkimit Europian”

eu-integrationKonferenca zhvillohet në datën 22 Dhjetor 2017, Salla 204 pranë Kolegjit Universitar “Qiriazi”,  afër Universitetit Bujqësor Tiranë.

Regjistrimi i pjesëmarrësve: Ora  09:00 – 09:30;

Fillimi i Konferencës: Ora 10:00;

 

Kliko këtu për të parë të plotë Thirrjen për Konferencë

 

Udhëzimet për konferencën