Thirrje për konferencë : “Problemet dhe sfidat e transformimit të shoqërisë shqiptare drejt standarteve të Bashkimit Europian”

Konferenca zhvillohet në datën 22 Dhjetor 2017, Salla 204 pranë Kolegjit Universitar “Qiriazi”,  afër Universitetit Bujqësor Tiranë. Regjistrimi i pjesëmarrësve: Ora  09:00 – 09:30; Fillimi i Konferencës: Ora 10:00;   Kliko këtu për të parë të plotë Thirrjen për Konferencë   Udhëzimet për konferencën

Vazhdojnë proçedurat e pranimit dhe regjistrimit për vitin akademik 2017-2018 – Raundi i tretë

Të nderuar Maturant! Raundi i Tretë i Regjistrimeve. Kolegji Universitar “QIRIAZI” ju njofton se deri më 26 Tetor, vazhdojnë proçedurat e pranimit dhe regjistrimit për vitin akademik 2017-2018 për kuotat e lira. Kjo mundësohet sipas Udhëzimit nr.23 Datë 16.10.2017 të Ministrit të Arsimit, Sportit dhe Rinisë. E kanë këtë të drejtë të gjithë maturantët: 1. Kanë fituar […]

VAZHDOJNË RREGJISTRIMET!

I nderuar Maturant! Nëse, Ju në Raundin e Parë dhe në Raundin e Dytë,  nuk keni aplikuar, nuk jeni shpallur fitues ose nuk keni arritur të rregjistroheni, Ju duhet të paraqiteni në datat 16-20 Tetor, pranë Kolegjit Universitar “Qiriazi”, për të materializuar kërkesën Tuaj. Kolegji Universitar “Qiriazi”, me dy njësi kryesore, Fakultetin e Ekonomisë dhe Fakultetin […]

Kolegji Universitar “Qiriazi” firmos marrëveshjen e bashkëpunimit me Universitetin FH Burgenland (University of Applied Science) në Vienë!

Kolegji Universitar “Qiriazi” firmos marrëveshjen e bashkëpunimit me Universitetin FH Burgenland (University of Applied Science) në Vienë! Kliko më këtu për të shkarkuar marrëveshjen e bashkëpunimit

SHPALLEN LISTAT E APLIKANTËVE FITUESI TË RAUNDIT TË DYTË PËR VITIN AKADEMIK 2017-2018

Të nderuar Maturantë,   Ju njoftojmë se janë shpallur listat me Aplikantët fitues të Raundit të Dytë!   Bazuar ne Udhëzimin NR 15 Date 19.05.2017 të MAS, rregjistrimet për Raundin e Dytë fillojnë nga data 1-14 Tetor 2017. Studentët e shpallur fitues duhet të paraqiten për rregjistrim pranë sekretarisë mësimore, cdo ditë nga e Hëna–Shtunë, […]

RIKUJTESË PËR RREGJISTRIM NË RAUNDIN E PARË

I nderuar Maturant! Kolegji Universitar “Qiriazi”, Ju rikujton edhe një herë se jeni shpallur fitues në programin e Studimit që Ju keni aplikuar pranë Këtij Universiteti. Afati I fundit për tu paraqitur për regjistrim është data 11 Shtator 2017. Nesë nuk paraqiteni deri me datë 11 shator 2017, Ju keni të drejte që të aplikoni […]

Njoftim

Të nderuar maturantë, Sipas vendimit të Bordit të Administrimit , Datë 30.3.2017  tarifat  vjetore  për të te gjitha programet e studimit ,  të ciklit Bachelor dhe Master do të jetë 980 Euro. Nxitoni te aplikoni pranë Kolegjit Universitar Qiriazi!!!! Cel: 0682933843; 0672000874; 0696075510. Email: sekretaria@qiriazi.edu.al; info@qiriazi.edu.al; Adresa:Kodër Kamëz,Pranë UBT-së. Tiranë.

Njoftim – Mbi procedurat e pranimit dhe të regjistrimit të kandidatëve që aplikojnë, për transferim të programeve të studimit në Bachelor dhe Master

 Kolegji Universitar ‘Qiriazi”, njofton të gjithë kandidatët që kërkojnë të transferojnë programet e studimit në: Ciklin e parë të studimeve (Bachelor), Cikilin e dytë të studimeve ( Mastër), Program të dytë studimi, në ciklin e parë (Bachelor) Afati i Aplikimit,  është nga data 07 Shtator deri në datën  19 shtator. Procedurat e pranimit dhe të […]