Fakulteti i Drejtësisë

Klikoni mbi titull për informacione rreth Fakultetit të Drejtësisë.

Fakulteti i Sportit

Klikoni mbi titull për informacione rreth Fakultetit të Sporteve.

Kolegji Profesional i Lartë

Klikoni mbi titull për informacione rreth Kolegjit Profesial të Lartë.

Fakulteti i Ekonomisë

Klikoni mbi titull për informacione rreth Fakultetit të Ekonomisë.

Regjistrimet kanë filluar. Regjistrohu tani!

 

REGJISTROHU       OSE     NA KONTAKTONI  

Lajme dhe Njoftime

Aktivitete

Na ndiqni në Instagram

Na ndiqni në Facebook

Kolegji Universitar “QIRIAZI”, me histori suksesi dhe eksperiencë 10-vjeçare në arsimin e lartë, ofron programe studimi të akredituara, në bachelor dhe master, në Fakultetin e Ekonomisë dhe në Fakultetin e Drejtësisë.1. Në Bachelor:• Finance• Menaxhim Biznesi.• E Drejtë Biznesi2. Në Ciklin e Dytë të Studimeve.➢ Master Profesional:• Financë• Administrim Biznesi• Jurist me Drejtim Biznesi➢ Mastër i Shkencave:• Financë• Administrim Biznesi• E Drejtë Civile dhe TregtareMe staf akademik cilësor dhe infrastrukturë të standardeve bashkëkohore.Me tarifë studimi në Bachelor, 980 Euro për vit akademik. “Fillo sot të ndryshosh të ardhmen” Adresa: Kodër Kamëz, pranë UBT, Tiranë. Na kontaktoni:Mobil: 067 200 0874Mobil: 069 607 5510www.qiriazi.edu.al info@qiriazi.edu.al sekretaria@qiriazi.edu.al

Gepostet von Kolegji Universitar Qiriazi am Mittwoch, 19. Juli 2017