Drejtuesit e Universitetit Qiriazi gjatë takimeve të zhvilluara me perfaqësues të Universitetit të Trentos.

Drejtuesit e Universitetit Qiriazi gjatë takimeve të zhvilluara me perfaqësues të Universitetit të Trentos.

Drejtuesit e Universitetit Qiriazi gjatë takimeve të zhvilluara me perfaqësues të Universitetit të Trentos, Shërbimin e Aktiviteteve Ndërkombëtare, Agjensia për Familjen, Confindustria TN, FBK, UNITN dhe Bauer SPA. @ Trento, Italy.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *