Pedagogu i Universitetit Qiriazi, Msc. Leons Hasani mori pjesë në trajnimin 1 javor të zhvilluar në Maqedoni, Sërbi dhe BiH nga IDC Serbia.

Pedagogu i Universitetit Qiriazi, Msc. Leons Hasani mori pjesë në trajnimin 1 javor të zhvilluar në Maqedoni, Sërbi dhe BiH nga IDC Serbia.

Një projekt ky i mbështetur dhe financuar nga Bashkimi Europian, që kishte në fokus njohjen e emigracionit në ballkanin perëndimor, shkallen e kontrabandës dhe ndikimin e tyre në ekonominë e rajonit.

Në këtë trajnim morrën pjesë pjesëmarrës nga Shqipëria, Mali Zi, Maqedonia e Veriut, Sërbia dhe B&H.

 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *