Trajnim me maturantët e Shkollës së Mesme Profesionale Kamëz.

Trajnim me maturantët e Shkollës së Mesme Profesionale Kamëz.

Në datën 8 shkurt 2020 një grup nxënësish të Shkollës së Mesme Profesionale Kamëz ndoqën kursin e trajnimit për aftesitë e lidershipit dhe hartimin e planit të biznesit, ofruar nga Kolegji Universitar “Qiriazi”, pedagogët e të cilit kishin pergatitur një pakete speciale trajnimi, kombinuar edhe me aspekte profesionale të fushës së hoteleri – turizmit, fushë ku studiojne edhe këta nxënës.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *