Aktivitetet

Gus
29

Listat e aplikimeve për Vitin Akademik 2020-2021, Raundi Parë.

  Hoteleri Turizëm Program Profesional Hoteleri Turizëm   Teknologji Ushqimore Program Profesional Teknologji Ushqimore   Teknologji Informacioni Program Profesional Teknologji Informacioni   Menaxhim Biznesi Program Studimi Bachelor Menaxhim Biznesi   Studime të Integruara në Drejtësi Program  Studime të Integruara në Drejtësi   Financë Program Studimi Bachelor Financë

DETAIL
Kor
05

Studentët e vitit të dytë Teknologji Ushqimore gjatë Praktikës Mësimore me grupet e inspektimit të Autoritetit Kombetar te Ushqimit (Aku)  

By admin | Aktivitetet
DETAIL
Kor
04

Praktikë Mësimore në laboratorët e Autoritetit Kombëtar të Ushqimit (Aku)

Studentët e vitit të dytë Teknologji Ushqimor gjatë Praktikës Mësimore në laboratoret e Autoritetit Kombëtar të Ushqimit (Aku)  

By admin | Aktivitetet
DETAIL
Mar
09

Praktikë mësimore në subjekte private.

Studentet e Kolegjit Universitar “Qiriazi” duke zhvilluar leksione dhe seminare drejtperdrejt ne subjekte private. Lektoret me te mire, me njohuri teorike dhe aftesi praktike jane drejtuesit e bizneseve. Foto nga vizita ne firmen e prodhimit te mobiljeve “Bolt” Shpk. Administratori i “Bolt” Shpk duke shpjeguar modelin e biznesit, marredheniet me klientet, permbushjen e porosive dhe […]

By admin | Aktivitetet
DETAIL
Shk
09

Trajnim me maturantët e Shkollës së Mesme Profesionale Kamëz.

Në datën 8 shkurt 2020 një grup nxënësish të Shkollës së Mesme Profesionale Kamëz ndoqën kursin e trajnimit për aftesitë e lidershipit dhe hartimin e planit të biznesit, ofruar nga Kolegji Universitar “Qiriazi”, pedagogët e të cilit kishin pergatitur një pakete speciale trajnimi, kombinuar edhe me aspekte profesionale të fushës së hoteleri – turizmit, fushë […]

By admin | Aktivitetet
DETAIL
Shk
07

Ceremonia e Diplomimit 2018-2019

Fjala Përshëndetëse e Presidentit të Kolegjit Universitar Qiriazi, Prof. Dr. Gjokë Uldedaj.   Të dashur Diplomant! Në cilësin e Presidentit të Kolegjit Universitar ‘Qiriazi”, unë Ju urojë Mirëseardhjen në  këtë ceremoni festive! Dëshiroj t’ju them se kjo festë na emocionon të gjithëve, Jo vetëm Ju  të diplomuarve, por  edhe ne pedagogëve, pasi shohim frytet e [...]
DETAIL
Shk
06

Qendra DIMAK zhvilloi nje seminar informues mbi politikat dhe mudesite per punesimin sezonal ne Gjermani.

Ne kete seminar u fol me detaje per kriteret dhe fushat e punesimit sezonal, si dhe ndihma qe do t’u jepet studenteve te cilet deshirojne te aplikojne ne kete projekt.    

By admin | Aktivitetet
DETAIL
Shk
04

Takim me perkthyesen Aida Baro.

Ne ambjentet e Universitetit Qiriazi u perkujtua 27 janari, dita nderkombetare ne kujtim te viktima te Holokaustit. Eksperienca e shkrimtarit te mbijetuar Italo-Hebre Primo Levi erdhi ne klubin e librit “Qiriazi” nepermjet “Armepushimi” i perkthyer mjeshterisht nga Aida Baro, liber me te cilin fitoi cmimin kombetar te perkthimit ne vitin 2017. Perkthyesja rrefeu sfidat e […]

By admin | Aktivitetet
DETAIL