Lajme dhe Njoftime

Sht
12

U nënëshkrua “Memorandumi i Bashkëpunimit”, ndërmjet Universitetit Bujqësor Tiranë dhe Universitetit Qiriazi.

Me pranin e drejtuesve më të lartë të dy IAL-ve, u nënëshkrua “Memorandumi i Bashkëpunimit”, ndërmjet Universitetit Bujqësor Tiranë dhe Universitetit Qiriazi. Në takim dy Rektorët Prof. Dr. Fatbardh Sallaku dhe Prof. Dr. Maksim Meço, theksuan mundësit potenciale të këtij bashkpunime, në fushën e mësimdhënies, veprimtarisë shkencore, projekteve dhe aktiviteteve të tjera në një spektër [...]
By admin | Lajme dhe Njoftime
DETAIL
Sht
05

Orari i Riprovimeve Vjeshte Bachelor 2020-2021

Njoftim! Njoftojme se ne linkun e meposhtem  keni dhe oraret e riprovimeve ne  ciklin Bachelor sezoni vjeshte 2020-2021. Orari i riprovimeve te vjeshtes 2020 - 2021. Bachelor & KPL, 1.
By admin | Lajme dhe Njoftime
DETAIL
Sht
05

Orari i Provimeve Master 2021-2021

Njoftim! Njoftojme se ne linkun e meposhtem  keni dhe oraret e provimeve ne  ciklin Master sezoni vjeshte 2020-2021. Orari i Provimeve Master-Vjeshte , 2020 - 2021.
By admin | Lajme dhe Njoftime
DETAIL
Gus
28

Njoftim për Maturantët, që kanë aplikuar në Kolegjin Universitar “Qiriazi”.

Të dashur maturantë që keni zgjedh dhe aplikuar në Kolegjin Universitar “Qiriazi”!Ne Ju falenderojmë, për besimin që transmetoni për Kolegjin Universitsr Qiriazi, nëpërmjet aplikimit tuaj.Sipas afateve ligjore ne kemi publikuar listat e plota paraprake të renditjes së maturantve fitues,për të gjitha Programet e KUQ. Në datën 2 Shtator fillojnë regjistrimet e kandidatëve fitues, pranë Kolegjit [...]
By admin | Lajme dhe Njoftime
DETAIL
Gus
28

Thirrje për Aplikime Drejtuar Studentëve të Drejtësisë

REPUBLIKA E SHQIPËRISË KOLEGJI UNIVERSITAR “QIRIAZI” FAKULTETI I DREJËSISË                 Adresa: Kodër - Kamëz, Tiranë. www .qiriazi.edu.al ,Tel/Fax: ++355 47 200 111; Mob. ++355(0)69 40 94 516       Thirrje për Aplikime Drejtuar Studentëve të Drejtësisë Viti Akademik 2021-2022 Kolegji Universitar “QIRIAZI”, në bashkëpunim me Ministrinë e [...]
By admin | Lajme dhe Njoftime
DETAIL
Gus
09

PËR VENDE VAKANTE PUNE PËR PERSONEL AKADEMIK

 REPUBLIKA E SHQIPËRISË KOLEGJI UNIVERSITAR “QIRIAZI” REKTORI ADMINISTRATORI Adresa: Kodër - Kamëz, Tiranë, www.qiriazi.edu.al .Tel/Fax: ++355 47 200 111; Mob. ++00355672000874.                                                                                                                                            NJOFTIM PËR VENDE VAKANTE PUNE PËR PERSONEL AKADEMIK Kolegji Universitar “Qiriazi” me fillimin e vitit të ri akademik 2021-2022 si dhe në përmbushje të misionit të tij mësimor dhe kërkimor shpall vende vakante, [...]
By admin | Lajme dhe Njoftime
DETAIL
Gus
08

PËR RREGJISTRIMIN NË KONKURSIN E IDENTIFIKIMIT DHE PRANIMIT NË “Edukim Fizik dhe Sporte”

Njoftohen të gjithë të studentët që në raundin e parë kanë aplikuar në portalin u-albania dhe kanë zgjedhur Programin e Studimit “Edukim Fizik dhe Sporte”, në “Fakultetin i Edukimit, Shkencave Sociale dhe Sportit” në Kolegjin Universitar Qiriazi, se regjistrimet për konkursin e identifikimit dhe pranimit do të bëhen nga data 12 deri më 17 Gusht [...]
By admin | Lajme dhe Njoftime
DETAIL
Kor
29

Për proçedurën e regjistrimit në testimin e pranimit në Programin e Studimit Bachelor në “Edukim Fizik dhe Sporte”

                                                                             REPUBLIKA E SHQIPËRISË                                               KOLEGJI  UNIVERSITAR  “ QIRIAZI __________________________________________________________ Adresa: Kodër - Kamëz, Tiranë. www.qiriazi.edu.al  Tel/Fax: ++355 47 200 111; Mob. ++355(0)672000874     N J O F T I M   Për proçedurën e regjistrimit në testimin e pranimit në Programin e Studimit Bachelor në “Edukim Fizik [...]
By admin | Lajme dhe Njoftime
DETAIL