Dita e Profesioneve Ligjore - Universiteti Qiriazi

Kolegji Universitar Qiriazi përgjatë muajit nentor  të vitit të ri akademik 2019 -2020 do të zhvillojë “Ditët e Profesioneve Ligjore”. Ky është një event i cili zhvillohet jo vetëm për studentët e KUQ, por për të gjithë studentët, të rinjtë dhe ekspertët e fushave të ndryshme. Qellimi i këtij aktiviteti

Start

2727/1111/19191919

End

2727/1111/19191919

Address

Kolegji Universitar Qiriazi, Koder-Kamez, Tirane, Albania   View map

Kolegji Universitar Qiriazi përgjatë muajit nentor  të vitit të ri akademik 2019 -2020 do të zhvillojë “Ditët e Profesioneve Ligjore”. Ky është një event i cili zhvillohet jo vetëm për studentët e KUQ, por për të gjithë studentët, të rinjtë dhe ekspertët e fushave të ndryshme.
Qellimi i këtij aktiviteti është t’ju vijë në ndihmë studentëve dhe të rinjve për të kuptuar më mirë dhe më qartë teoritë dhe konceptet e fushës së jurispudencës.

Lektorët të këtij aktiviteti do të jenë:

– Pedagog
– Gjygjëtar
– Prokuror
– Avokatë

Ftohen të gjithë të interesuarit që dëshirojnë të ndjekin pranë Kolegjit Universitar Qiriazi “Dita e Profesioneve Ligjore” të aplikojnë në linkun e mëposhtëm.

Pjesëmarrësit qe ndjekin të plotë aktivitetin vleresohen me Certifikate.

Apliko këtu:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScFwXb4SHPHJjRngxyoIYspS_ner6lqzJjXcmMoiXiOPMHEOQ/viewform

MORE DETAIL

Website

www.qiriazi.edu.al

Email

[email protected]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *