Av. Luigj GJERGJI

Av. Luigj GJERGJI

Administrator

ADMINISTRATOR

Kolegji Universitar Qiriazi

 

Arsimi dhe kualifikimet:

• Diplomuar  nё Universitetin “Luigj Gurakuqi” nё Shkodёr, dega “Gjuhё-Letёrsi”  dhe “Drejtësi”. • Ka titullin Master Shkencor nё  “E Drejtё Civile”.• Zotëron Liçensёn e Avokatit, njohur nga Dhoma Kombёtaree Avokatisё.• Ka Liçensёn e Ndёrmjetёsit ligjor, lёshuar nga Ministria e Drejtёsisё.• Ka kryer specializim pasuniversitar nё Unversitetin e Camerino-s nё Itali nё Financё dhe legjislacion komunitar.

Eksperienca profesionale:

✓ 1998 – 2001, Asistent i Drejtorit tё Caritasit DioqezanRrёshen,✓ 2001 – 2017: Sekretar i Dioqezёs Rrёshen,✓ 2004 – 2018: Drejtor Didaktik i Shkollёs sё MesmeProfesionale “Shёn Jozefi punёtor” nё Rrёshen .

Me shumë pervojё pune nё role tё ndryshme administrative shtetёrore dhe private si:

✓ Konsulent ligjor i Caritas-it Shqiptar; ✓ Drejtor informacioni dhe spiker nё njё Televizion rajonal.