Cdo vit akademik studentet ne menyre demokratike zgjedhin perfaqesuesit e Keshillit Studentor,

 

Cdo 2 muaj Këshilli Studentor i Kolegjit Universitar “Qiriazi”  organizon mbledhjet me anëtarët e tij . Trajtohen tema te ndryshme duke filluar nga idete qe kane studentet per te sjelle ne universitet, si dhe  aktivitete te ndryshme, gjithashtu trajtohen kerkesat e studeneve per leksione te hapura nga pedagog te ndryshem, Tema e diskutimit jane te fushave te ndryshme nga mesimnxenia tek aktivitete shkencore, trajnimet si edhe aktivitetet argetuese.

Keshilli Studentor hodhi dene per te ndihmuar nje familje ne nevoj , dhe te gjithe se bashku kontribuam sipas mundesive duke e realizuar kete nisme deri ne fund.

Ne bashkepunim me zyren e karrieres te Universitetit  keshilli studentor informohet edhe per mundesite e punesimit qe u ofrohen nga bashkepunimet e universiteti me kompanite vendase dhe te huaja.

Keshilli Studentor themeloi edhe Klubin e Librit , ide po e vet studenteve.

Ne plane afatshkurtra eshte edhe Krijimi i nje Klinike Ligjore ne Universitet, e cila do u vi ne ndihme te gjithe studenteve te fushes se drejtesise.

 

Këshilli i studentëve:
Xhesiana BERSHIRI Presidente e Keshillit Studentor
Klea ABAZI Zv/President I Keshillit Studentor
Denisa SINANI Sekretar i Keshillit Studentor