Sondazhi Kombëtar i Studentëve!

Sondazhi Kombëtar i Studentëve!

Njoftohen të gjithë studentet se nesër në datë 16 Prill 2019 , në adresat personale të emailit që Universiteti ka krijuar ([email protected]), do tiu vi nje email nga ASCAL  rreth Sondazhit Kombëtar të Studentëve.

 

 Sondazhi kombëtar  i studentëve është  një  nga mekanizmat kryesorë të sigurimit të cilësisë në institucionet e arsimit të lartë .

Por çfarë përmban  Sondazhi Kombëtar i Studentëve?

  • Organizimin e institucionit të arsimiit të lartë, menaxhimin dhe funksionimin e tij, ku studentët kanë mundësi të japing mendimin e tyre në lidhje me  vendimarrjen brenda këtyre institucioneve.
  • Burimet e institucionit, ku në këtë kategori trajtohet kryesisht informacioni që kanë studentët në lidhje me burimet në funksion të mësimdhënies.
  • Kurrikulat, përmbajtja dhe përditësimi , ku përfshihet informacioni që student ka për përmbajtjen e programit të studimit.
  • Mësimdhënia, mësimnxënia, vlerësimi, ku përfshihet vlerësimi I studentëve për stafin pedagogjik.
  • Aktiviteti kërkimor, projekte, studime, botime , ku studentët japing mendimin e tyre për mbështetjen nga institucioni pë realizimin e tyre.
  • Studentët dhe mbështetja e tyre, konsiston në informacionin që kanë  studentët para rregjistrimit në institucion.

 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *