Sot studentet e deges profesionale ” Hoteleri Turizem Zhilluan nje vizite me Arkivin Qendror te  Shtetit

Sot studentet e deges profesionale ” Hoteleri Turizem Zhilluan nje vizite me Arkivin Qendror te Shtetit

Sot me studentët e programit profesional “Hoteleri Turizëm”.

Në kuadër të lëndës “Turizmi historik dhe Kulturor”, nën kujdesin e lektorit të lëndës Dr. Edlir Orhani zhilluan një vizitë me Arkivin Qëndror të Shtetit për t’u njohur me rëndësinë që ka ky institucion në promovimin dhe nxitjen e turizmit historik. Studentët u njohën gjithashtu me dokumentat historike me rëndësi të nivelit të lartë dhe rëndësinë që ato kanë në njohjen dhe promovimin e historisë kombëtare. Këto vizita, në qendra të rëndësishme të historisë dhe kulturës do jenë një praktikë e vazhueshme që pedagogu i lëndës do ta aplikojë në kuadër të cilësisë së mësimdhënies.

Falenderojmë punonjësit e arkivës për disponueshmërinë e tyre.

studentet e ht ne drejteorine e pergjiththme4

 

 

 

 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *