U nënëshkrua “Memorandumi i Bashkëpunimit”, ndërmjet Universitetit Bujqësor Tiranë dhe Universitetit Qiriazi.

U nënëshkrua “Memorandumi i Bashkëpunimit”, ndërmjet Universitetit Bujqësor Tiranë dhe Universitetit Qiriazi.

Me pranin e drejtuesve më të lartë të dy IAL-ve, u nënëshkrua “Memorandumi i Bashkëpunimit”, ndërmjet Universitetit Bujqësor Tiranë dhe Universitetit Qiriazi.

Në takim dy Rektorët Prof. Dr. Fatbardh Sallaku dhe Prof. Dr. Maksim Meço, theksuan mundësit potenciale të këtij bashkpunime, në fushën e mësimdhënies, veprimtarisë shkencore, projekteve dhe aktiviteteve të tjera në një spektër më të gjërë.

Suksese këtij bashkëpunimi.

Memorandumi i BashkëpunimitMemorandumi i BashkëpunimitMemorandumi i BashkëpunimitMemorandumi i BashkëpunimitMemorandumi i Bashkëpunimit

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *