VIZITË NË KOLEGJIN UNIVERSITAR QIRIAZI

           CAKTO NJË DATË PËR VIZITË

 

 

Cilido që dëshëron të shohë dhe njihet nga afër me ambjentet, stafin akademik, stafin ndihmës, programet akademike, dhe mundësitë për kryerjen e studimeve në Kolegjin Universitar Qiriazi është i mirëpritur!

 

Për të vizituar Kolegjin Universitar Qiriazi mjafton të plotësoni formularin e mëposhtëm me të dhënat përkatëse dhe të na i dergoni me email tek [email protected] Ju do tju caktohet një ditë dhe njoftoheni për të  ardhur dhe vizituar institucionin tonë.

 

 

 

TE DHENAT RRETH JUSH

 

INFORMACIONI JUAJ NE DETAJE

Emri dhe Mbiemri  
Adresa E-mailit  
Numri juaj i Telefonit  
Rrethi / Qyteti / Fshati ku banon  
Dita / Data / Koha e Preferuar për vizitë  
Çështje Specifike për të cilat do informacion  
Person/ Persona Specifikë që dëshëron të takosh